A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter i PRO

Njut av kultur, utforska världen, motionera eller lär dig ett nytt språk! PRO har över 1300 lokala föreningar som varje vecka arrangerar olika aktiviteter. Välkommen till Sveriges största mötesplats för pensionärer!

Läs mer om PRO:s aktiviteter

Om PRO

Gemenskap och förändring

PRO är en av Sveriges största och mest aktiva folkrörelser. Vi påverkar viktiga samhällsfrågor och ser till att livet som pensionär blir roligare och mer utvecklande.

Pensionärernas riksorganisation, PRO, är Sveriges största mötesplats för pensionärer. Våra cirka 320 000 medlemmar finns utspridda över hela landet. Hos oss kan du träffa nya människor, utbilda dig, resa, njuta av kultur, och delta i olika friskvårdsaktiviteter.

PRO är också pensionärernas röst i politiken. Vi påverkar beslutfattare och politiska organ i frågor som är viktiga för äldre. PRO är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som styrs demokratiskt av medlemmarna. Tillsammans verkar vi för ett samhälle där medborgarna har ekonomisk trygghet, där det finns bra vård och omsorg och där livsmiljön är trygg och stimulerande. Välkommen till PRO! 

Lär känna PRO

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.