A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Leva & bo

PRO medlemsresor: Hej från Gran Canaria!

PROmedlemsresors värdinna och körsångsledare Yvonne Fridolfsson tar med sig ett glatt och spänstigt gäng på en tre timmar lång vandring till havet och Maspalomasöknen.
PROmedlemsresors värdinna och körsångsledare Yvonne Fridolfsson tar med sig ett glatt och spänstigt gäng på en tre timmar lång vandring till havet och Maspalomasöknen.

Vädret var fantastiskt, med strålande sol varenda dag. De drygt 400 deltagarna bodde på Maspalomas Princess, med en stor exotisk trädgård omgärdad av pooler. På kvällarna dukades det upp härliga bufféer. Det bjöds också på kvällsunderhållning med olika shower. Därtill en pianobar med musik att dansa till.

2019-03-04 PROmedlemsresors värdinnor höll i aktiviteter varje dag: Morgonpromenad, stretching, vattengympa hjärngympa, frågesporter, tipspromenader, vandringar, körsång, spanskalektioner och mycket mer. Som medlem i PRO får du många olika fördelar och förmåner.

– Förhoppningen är att ditt medlemskap i PRO ska innebära både nytta och nöje, säger Patrik Fornedal, chef för medlem och utveckling. 

Vattengympa varje dag är bara en av många aktiviteter under höstträffen.

Nöjet finner vi förstås i alla de aktiviteter som genomförs i de över 1 300 lokalföreningarna. Där skapas dagligen glädje och gemenskap bland annat på månadsträffar, i körsång eller boulespel och under alla de resor PRO:are genomför tillsammans.

– Ofta kombineras förstås nöje och nytta i samma aktivitet, förtydligar Patrik. Ta bara vår stora studieverksamhet där deltagarna får lära mer om ämnen som intresserar samtidigt som studiecirkeln eller kursen ger en trevlig social gemenskap.

Bland nyttigheterna nämner Patrik möjligheten att vara med och påverka samhällsutvecklingen för att skapa bättre förutsättningar att leva ett gott liv som pensionär, inte minst genom krav på högre pensioner och avskaffad pensionärsskatt. Men även PRO:s medlemsförmåner med rabatter hos företag i en mängd olika branscher är en nyttighet som kan ge lite extra guldkant på tillvaron.

– Målet med PRO Mervärde är att ha ett så bra och brett utbud att alla medlemmar ska kunna hitta tillräckligt många lockande erbjudanden att man minst tjänar tillbaka medlemsavgiften, säger Patrik. 

Eva-Britt Larsson, PRO Sala, och Göran Isaksson, PRO Norberg har bara lovord för resan.


 

Som medlem i PRO får du allt detta:

Gemenskap – våra föreningar har mängder av aktiviteter där du kan träffa nya och gamla vänner.

  • Politiskt inflytande – som medlem stöder du, och kan även delta i, PRO:s påverkansarbete.
  • Utvecklande studier – genom
  • PRO får du möjlighet att delta i lokala ­studiecirklar, eller gå en kurs på PRO:s egen folkhögskola i Gysinge.
  • Medlemstidningen – åtta gånger per år får du PROpensionären.
  • PRO Medlemsresor – förmånliga erbjudanden via PRO:s egen resebyrå.
  • PRO Mervärde – som medlem i PRO kan du ta del av en stor mängd rabatter och förmåner.
  • PRO Försäkringar – vi har flera fördelaktiga försäkringar som du som medlem kan teckna.
  • PRO Mastercard – ett förmånligt ­kreditkort för dig som önskar.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.