A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Minnesvärda resor

Många som slutar arbeta är sugna på att resa. Tre av fyra längtar utomlands. Vad längtar du efter? Hos PRO:s egen resebyrå finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

Upplev den storslagna naturen på Island, spela boule i Andalusien eller grunda solbrännan med PRO-vänner på Mallorca. På PRO vet vi att upptäckarlusten hos pensionärer är stor. Därför skräddarsyr vi resor till specialpris för alla medlemmar. Det blir ju trots allt lite mer bekvämt att åka när boende, mat, transport och eventuella utflyktsmål redan är fixat. Eller hur? 

Du kan resa med andra PRO:are eller i sällskap med vem du vill. Vi har även solo-resor för dig som vill resa på egen hand utan att behöva betala enkelrumstillägg. Som PRO-medlem reser du alltid till rabatterade priser! Hitta din favoritresa på promedlemsresor.se

Kolla in resorna hos PRO Medlemsresor här! 

Prag är ett populärt resmål hos PRO Medlemsresor!


Resepolicy

På intranätet finns PRO:s resepolicys med riktlinjer för resande till representantskap, kurser och andra arrangemang där PRO centralt står för resekostnaden. Här finns också en Trafiksäkerhets- och resepolicy för gruppresor. 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.