A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Viktig information inför lanseringen av PRO:s nya hemsida 20:e maj

Logga in på PRO:s nya hemsida genom att klicka på den rosa knappen "logga in" i högra hörnet. Logga in på PRO:s nya hemsida genom att klicka på den rosa knappen "logga in" i högra hörnet.

I morgon 20:e maj lanseras PRO:s nya hemsida. Men redan nu stänger vi den gamla inloggningen där ni loggade in med "test1" och så vidare. Detta av säkerhetsskäl och för att ni bara ska få redigera de sidor som ni har rätt till.

2020-05-19 För att logga in på hemsidan går ni in på www.pro.se och uppger era uppgifter eller loggar in med bank-id. Viktigt att komma ihåg första gången: Ni måste logga in och sedan logga ut - för att sedan logga in igen. Detta på grund av att rättigheterna ska hämtas till er första gången ni loggar in.

I morgon när ni går in på den vanliga PRO-adressen (https://www.pro.se/) kommer ni automatiskt att hamna på den nya sajten.

Från och med imorgon 20:e maj kan ni logga in på hemsidan genom att klicka på den rosa knappen "logga in" i högra hörnet (se bild nedan).

Den gamla hemsidan nås från och med imorgon på adressen https://old.pro.se/ där det går att logga in som vanligt och använda hemsidan fram till 30:e juni då den stängs.

Frågor och problem med inloggning besvaras av PRO:s datasupport på: 0771-171 171

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.