A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Dagens PRO-tips #38 Från personliga vykort till ett spontant kaffekalas

Dagens PRO-tips #38 Från personliga vykort till ett spontant kaffekalas Dagens PRO-tips #38 Från personliga vykort till ett spontant kaffekalas

Dagens PRO-tips med temat Nytta & Nöje rör sig från personliga vykort till ett spontant kaffekalas signerat Galenskaparna & After Shave.

2020-05-14 Ett brev betyder så mycket
Vi startar torsdagstipset med temat Nytta & Nöje med ett nygammalt sätt att kommunicera på. Den gamla schlagern ”Ett brev betyder så mycket” har faktiskt betydelse ännu idag. Det är viktigt att uppmärksamma nära och kära. Självklart gärna per telefon men vi är många i generationen som faktiskt uppskattar att det kommer annat än räkningar och reklam i brevlådan. Här kommer ett tips från Postnord om hur man kan göra egna vykort. Kanske skicka lite nya bilder på barnbarnen med en glad hälsning?

Hagmans konditori med Galenskaparna & After Shave.
Fyra herrar i övre medelåldern träffas av en slump på en hypermodern kaffebar. Det visar sig att de känner varandra sedan ungdomsåren och upptäcker dessutom att kaffebaren är deras gamla favoritkondis. Nostalgin blir så stark att de inför allas ögon förflyttas tillbaka till sin egen tonårstid samtidigt som kaffebaren förvandlas till Hagmans konditori. Allt blir en virvlande mix av sång och dans och rockabilly. Hitta föreställningen här!

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.