A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Gemenskap & aktiviteter

 • Vad tycker du? Hjälp oss att bli bättre

  2017-10-20 Aftonbladet har granskat PRO den senaste tiden. Med anledning av detta uppmanar vi våra medlemmar att uttrycka sina åsikter så att vi kan bli ännu bättre i framtiden.

  Läs mer
 • Träffa PRO på AfterWork

  2013-09-12 Har du inte så långt kvar till pensionen? Då är du välkommen till AfterWork där du kan lära känna PRO under en pubkväll med umgänge, underhållning och lite god mat och dryck.

  Läs mer
 • ”PRO kommer att göra rätt för sig”

  2017-10-20 PRO har ändrat sitt sätt att rapportera medlemsstatistik, vilket har uppmärksammats av media under veckan. "Vi ska alltid agera på ett rätt och riktigt sätt. Vi har hela tiden varit tydliga med att vi kommer att betala tillbaka pengar, om Socialstyrelsen bedömer att vi har gjort fel på något sätt", säger Johanna Hållén, förbundssekreterare på PRO.

  Läs mer
 • PRO:s höstträff på Gran Canaria

  2013-09-05 I november 2013 är det åter dags för PRO:s populära höstträff med PROmedlemsresor. I år åker vi till Gran Canaria, en självklar vinterfavorit med sitt sköna klimat.

  Läs mer
 • Succé för PRO på Sweden Rock

  2013-06-07 PRO Blekinge gjorde succé på Sweden Rock Festival. Efter stor mediauppmärksamhet i både radio och TV inför deltagandet på festivalen var det många som sökte upp PRO på plats.

  Läs mer
 • Nyheter kring ledarskap

  2013-05-03 PRO har inlett ett samarbetsprojekt med ABF, som heter "Att stärka folkrörelserna". Det går ut på att ta fram metoder och former för att jobba med ledarskapsfrågor.

  Läs mer
 • Ny studiecirkel om Prag

  2013-05-03 Att läsa, lära och resa tillsammans bidrar till möten och nya kunskaper, som berikar livet. I ett unikt samarbete mellan ABF och PROmedlemsresor erbjuds din förening att starta en cirkel i namnet Läs, Lär & Res om Prag.

  Läs mer
 • PRO:s nya studiesatsning

  2013-05-03 Med ett bredare och vässat utbud ska fler deltagare lockas till PRO:s studieverksamhet. Satsningar görs inom ledarskap, IT, resor och lokalt politiskt arbete.

  Läs mer
 • Uppdaterad: Aftonbladet granskar PRO

  2017-10-18 Just nu granskar Aftonbladet PRO:s verksamhet och ekonomi. Här kommenterar PRO tidningens artiklar och berättar om organisationens utvecklingsarbete. "Vi välkomnar granskningen och svarar alltid öppet och sakligt på frågor från media. Mycket av det tidningen skriver är känt sedan tidigare och sådant som vi redan arbetar med för att bland annat vända medlemsutvecklingen. Vi har redogjort för detta förändringsarbete för tidningen", säger förbundssekreterare Johanna Hållén.

  Läs mer
 • Mysig adventsresa till Prag

  2013-10-16 Följ med PROmedlemsresor på adventsresa till Prag. Vi går på guidad stadspromenad, besöker Pragborgen, lyssnar på en kyrkokonsert och åker på jazzkryssning på floden Moldau.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.