Tyringe

Vår förening har ännu inte lagt in någon egen information på webbplatsen. Du är varmt välkommen att kontakta oss för information om vår verksamhet och aktiviteter. Kontaktuppgifter till PRO-distriktet finns längst ner på sidan. Vill du bli medlem kan du även registrera dig direkt på länken nedan.

Jag vill bli medlem nu >>

Vad är PRO? PRO är en vital organisation för alla Sveriges pensionärer. PRO driver rakryggat pensionärernas intressen och erbjuder medlemmarna en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Läs mer om PRO >>

PROpensionätet Vill du vara med i vår mötesplats på internet, PROpensionätet? Där diskuteras allt mellan himmel och jord. Titta in på fliken ovan, där du också kan anmäla dig.

Titta på Pensionätet >>

Senaste nytt hittar du alltid på www.pro.se. Där kan du även läsa mer om PRO och om vad vi gör.

Kontaktuppgifter:PRO Skåne Ö Rönneholmsvägen 2 Box 170 21 200 10 Malmö Tel: 040-30 69 90 pro-skane@skane.pro.se